Saturday, February 18, 2012

Tänud ja vabandused!

Kõikide korraldajate nimel, palume siiralt vabandust lennul esinenud rikete ja ebamugavuste pärast. On asju, mida ei saa ette näha, mis ei olnud meie kontrolli all. Esimest korda korraldati sellist üritust sellises keskkonnas.
Meie eesmärk oli teha midagi innovaatilist, midagi, mis jääks meelde(positiivselt). Küll aga ei osanud ei meie ega Bekkeri inimesed ette näha seda, et võib esineda voolukatkestusi. 
Tol momendil, kui toimus esimene voolukatkestus (17:10), oli ruum vaikselt oma temperatuuri saavutamas, st oli talutav, kuid voolukatkestus, mis kestis 30-40min, röövis kogu eelneva 5h soojuse. 


Mõistame meie pihta algatatud kriitikat ja ei aja seda tagasi. 
Meie kui korraldajad alustasime projektiga 6 kuud tagasi ja ,et teaksite, meie kogu hing oli sellesse üritusse pandud, omalt poolt andsime kõik. Saatus ei mänginud meie kasuks. 


Nagu te kõik teate, eksisteerib igasuguseid lende, oletame, et meie lend lendas kõrgel ja teatavasti väga kõrgel ongi KÜLM. 


Siinkohal tõmbame otsad kokku ja loodetavasti jäi ka lennust positiivseid elamusi. Tahaksime tänada kogu meie abitiimi, disainereid, modelle, žüriid, reisijaid ja kõiki teisi, kes pidasid vapralt vastu ning aitasid meil siiski lennata. 


Tõnu Õnnepalu on öelnud: "Sellega, et on valge ja soe, harjub otsekohe, sellega, et on külm ja pime, ei harju mitte kunagi."


Järgmise moelennuni! 

No comments:

Post a Comment